Amedspor takipçisi 600 bini aştı Amedspor takipçisi 600 bini aştı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor'un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Iğdırspor maçının biletleri satışa çıktı. 

Biletler aynı zamanda Amedspor'un ana sponsorlarından olan Hacı Baba Pastanelerinin Merkez Kayapınar ilçesindeki şubesinde satışa çıktı. Mesai sonrası pastane önünde aniden oluşan uzun kuyruğu görenler önce ucuz tatlı sırası sandı. Ancak daha sonra gerçeğin öyle olmadığı anlaşıldı ve kuyruğunun Amedspor-Iğdırspor maç biletleri için olduğu öğrenildi. 

Whatsapp Image 2024 04 18 At 19.04.17 (1)

Kastamonu deplasmanından alınan 3 puanla şampiyonluk ipini gögüslemeye biraz daha yaklaşan Amedspor'un hafta sonu sahasında yapacağı Iğrdır maçını kaçırmak istemeyenler, bilet alabilmek için yoğun çaba sarf etti.

Tatlı Kuyruğu Değil 11

Bu arada Amedspor da, maç biletlerine sınırlıma getirdi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bugün saat 19:00’da Amedstore şubelerimizde ve Dünya Kavşağında bulunan Hacıbaba Şubesi’nde Batı tribünü biletleri satışa sunulacaktır. Doğu tribünü ve kale arkası biletleri ise yarın duyuracağımız saatte ve şubelerde satışa çıkarılacaktır. Ayrıca, bir kişi en fazla 3 bilet satın alabilecektir.”

Yoğun ilgi nedeniyle batı tribünü ve kuzeydoğu tribünü biletleri kısa sürede tükendi. 

Editör: HABER MERKEZİ