Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen 1400 hemşireye sertifika verdi. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıkta sertifika eğitim programları kapsamında Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen hemşirelere sertifikaları verildi. 

-330Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinasyonunda yürütülen programda, hemşirelerin, yoğun bakım, acil, ameliyathane, psikiyatri gibi pek çok alanda uzmanlaşmalarını ve yetkinlik kazanmalarını sağlıyor.  

Konuyla ilgili konuşan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül Baytar, şuan hastanede 10 ayrı alanda sertifikasyon programı yürüttüklerini söyledi. Baytar, “Programlarımız sadece ilimizden değil, Ülkemizin genelinde yoğun talepler alıyoruz. Şuana kadar 1400 kursiyerimizi sertifikalandırdık. Katılımcılarımız yoğun bilgi birikimi, tecrübe paylaşımı ve de profesyonel bir bakış açısıyla buradan mezun oluyor. Tabi bu arkadaşlarımız sertifikasyon süreci boyunca şehrimizi de görme ve gezme fırsatı buluyor. Bu aynı zamanda şehrin tanıtılmasına da büyük katkı sunuyor” dedi. 

Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı

-331

Editör: Ferit Aslan