Diyarbakır'da, ulusal ve uluslararası pazarda lider konumda olan Lila Kozmetik Şirketi, dünyanın en büyük saç boyası fabrikasını kurma çalışmalarına başladı. 

Ulusal ve uluslararası pazarda lider konumda olan şirket, yüksek üretim standartları, güçlü pazarlama stratejileri ve çevre dostu politikalarıyla sektördeki başarısını düryanın en büyük fabrikası ile taçlandırıyor.

Cs Teknik 1568637968

Diyarbakır Organize sanayi Bölgesi 3. Etap'ta inşaatına devam edilen dünyanın en büyük saç boyası  fabrikası olarak planlanan projenin detayları açıklanacak. 

Diyarbakır'da, 2003 yılında saç renklendirme ve bakım ürünleriyle yola çıktık ve o günden bu yana sektörde iddialı bir şekilde yükselişini devam ettiren Lila Kozmetik'in, yapımı süren dünyanın en büyük saç boyası fabrikasında kaç kişinin istihdam edileceği, fabrikanın kapasitesi ile ilgili detaylar yarın kamuoyu ile paylaşılacak. 

Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

Lila1 1024X682TÜRKİYE SAÇ BOYASI İHRACATININ YÜZDE 48'İNİ KARŞILIYOR

Türkiye saç boya ihracatının yüzde 44'ünü tek başına gerçekleştiren ve 41 ülkeye ihracat yaparak Diyarbakır ve Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayan, şirket, sosyal sorumluluk projeleri ile de sürekli gündeme geliyor.

Editör: Ferit Aslan