Diyarbakır siyasetinde etkili olan Ensarioğlu ailesinin büyüğü olan devlet eski bakanı ve İstanbul bağımsız Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu'nun yerel seçimlerde hangi başkan adaylarını destekleyeceği merak konusu oldu. 

Indir-115

Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor

İYİ Partiden CHP ile büyük şeherlerdde işbirliği yapılmaması ve Şeyh Said açıklaması nedeniyle istifa ederek bağımsız kalan Salim Ensarioğlu, hunüz bir siyasi partiye geçmedi. 

Bazı partilerlle görüymeler yaptığı belirtilen Ensarioğlu'nun şimdilek hiç bir partiye geçmeyi düşünmediği ve şimdilik bağımsız vekil olarak kalmayı düşündüğü ğrenildi. 

Oo Pd C054 400X400

DİYARBAKIR'DA HANGİ ADAYA DESTEK VERECEĞİ BELLİ OLACAK

Diyarbakır'da hatırı sayılır bir oy potansiyeli bulunan Mehmet Salim Ensarioğlu'nun yerel seçimlerde hangi adaya destek vereceği merak konusu oldu. Ensarioğlu'nun önümüzdeki hafta Diyarbakır'a gelip arkadaşları ve ailesi ile görüşmeler yapacağı ve hangi adayı desteklmeyeceklerine karar verecekleri öğrenildi. 

GEÇECEĞİ PARTİ İÇİN 1 NİSAN'I BEKLEYECEK

CEGA Medyanın edindiği bilgilere göre, Mehmet Salim Ensarioğlu'nun hangi siyasi partide siyasete devam etme konusunda ise 31 Mart seçimlerinin sonucunu bekleyeceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan