Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kastamonuspor’un kollandığına dair iddialar üzerine Amedspor Başkanına telefonda neler söyledi, detaylar haberimizde…

Amedspor’un takipçisi Kastamonuspor Başkanının TFF Başkanı ile görüşmesinden sonraki maçlarda Kastamonu’nun aldığı ve tartışma konusu konu galibiyetlerden sonra gözler Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın Federasyon Başkanı ile yaptığı telefon görüşmesine çevrilmişti. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Geçen hafta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefonla konuşan Amedspor Başkanı Elaldı, görüşmenin detaylarını Karkas Medya’ya anlattı. Başkan Elaldı, Federasyon başkanına Kastamonuspor’un son haftalarda aldığı maçlarda tartışma konusu olan bütün pozisyonları anlattığını söyledi. Elaldı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

Amedspor Taraft“7 UAN GERİDEN GELİP 7 PUAN ÖNE GEÇTİNİZ, TFF Mİ DESTEKLEDİ”

“Federasyon başkanı bize rahat olmamızı, böyle bir durumun gelişmeyeceğini, söyledi. Bize ‘siz devre arısında 7 puan geriye düştünüz şimdi 7 puan öndesiniz, sizi TFF mi destekledi’ dedi. Bu konuda rahat olmamız gerektiğini, bireysel hatalar yapılabildiğini, bireysel hataların cezalarını o kişilerin çekeceğini, meslek hayatlarının biteceğini ve meslek hayatlarının tehlikeye gireceğini söyledi. Kulüp olarak tatmin olduk, yüz yüze görüşme ile ilgili hiç bir problem yok. İstediğimiz zaman kendisi ile görüşebiliriz”

Amedspor Azi̇z Elaldi“ŞAMPİYONLUĞA BENİM KADAR KİMSE İNANMIYOR” 

Amedspor Başkanı Elaldı, Amedspor’un şampiyonluğuna hala kendisi kadar kimsenin inanmadığını da ifade ederek, “Ben hala o noktadayım. Benim hala umudum yüksek, inancın yüksek, herkesin bu inanca sahip olmasını istiyorum. Herkesin evrene o duayı o enerjiyi göndermesi lazım. Evet biz şampiyonluk olacağız” dedi.

Editör: Ferit Aslan