Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçın heyecanı artıyor. 24 Aralık Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan maçta, iki takım da liderlik yarışında avantaj elde etmek istiyor. Derbi maçın bir diğer önemli detayı ise deplasman seyircisi oldu. İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray maçına deplasman seyircisi alınmasına karar verdi.

DEPLASMAN SEYİRCİSİ SAYISI BELLİ OLDU

İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray maçına 2079 rakip seyircinin alınmasına karar verildiği belirtildi. Buna göre, Galatasaray taraftarları, deplasman tribününde yer alabilecek. Deplasman seyircisi, toplu olarak maçın oynanacağı stada giriş yapabilecek.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı

"İl Spor Güvenlik Kurulu, 24.12.2023 Pazar Günü saat 19.00’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçına 2079 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Deplasman takım seyircisi, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na toplu olarak giriş yapabilecektir."

DERBİ MAÇIN BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Fenerbahçe-Galatasaray maçının bilet fiyatları da belli oldu. Bilet fiyatları, 962,5 TL ile 138.600  TL arasında değişiyor.

DERBİ MAÇIN HAKEMİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi ise henüz açıklanmadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), derbi maçın hakemini önümüzdeki günlerde duyuracak. Derbi maçın hakemi, TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından belirlenecek.

Kaynak: Bülten