WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor?

Grand Theft Auto (GTA) serisi, oyun dünyasının en popüler ve en çok satan oyunları arasında yer alıyor. GTA 5’in 2013 yılında çıkmasından bu yana, oyuncular GTA 6’yı sabırsızlıkla bekliyor. Rockstar Games, GTA 6’nın fragmanını yayınlamak için gün sayıyor. Peki, GTA 6 fragmanı saat kaçta yayınlanacak? GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte, GTA 6 hakkında bilinenler.

GTA 6 FRAGMANI SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Rockstar Games, GTA 6’nın fragmanını 5 Aralık Salı günü dünya genelinde yayınlayacak. Fragmanın Türkiye’den takip edilebileceği saat ise 17.00 olacak.

Rockstar Games, fragmanı resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Duyuruya 2 gün içinde 6 milyon beğeni geldi. Oyuncular, fragmanı canlı olarak izlemek için heyecanlı.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6’nın fragmanı ile birlikte, oyunun ön satış tarihinin de açıklanması bekleniyor. Ancak, henüz resmi bir tarih verilmedi. Bazı kaynaklara göre, GTA 6’nın 2024 yılında çıkması planlanıyor. Bazı kaynaklara göre ise, oyunun 2025 yılına kadar ertelenebileceği söyleniyor. Rockstar Games, bu konuda net bir açıklama yapmadı.

GTA 6 NASIL BİR OYUN OLACAK?

Ana karakterlerin adı Lucia ve Jason olacak.

İkilinin hikayesi, 1930'lu yıllarda Amerika'da bankaları ve dükkanları soyan Bonnie ve Clyde çiftinden esinleniyor.

GTA 6 hakkında henüz resmi bir bilgi olmasa da, oyunun GTA serilerinin en büyük haritasına sahip olacağı iddia ediliyor.

Oyunun haritasının, ABD’nin Miami ve New York şehirlerini, Güney Amerika’nın Rio de Janeiro ve Buenos Aires şehirlerini, ve Karayipler’in Havana şehrini kapsayacağı söyleniyor.

Oyunun hikayesinin ise, 1970’lerden günümüze kadar uzanacağı belirtiliyor.

Oyunda, son dönemlerde ortaya çıkan grafik teknolojilerinin de kullanılacağı öngörülüyor.

Oyunda, gerçekçi bir fizik motoru, gelişmiş yapay zeka, dinamik hava durumu, interaktif çevre, ve çoklu oyuncu modu gibi özelliklerin olacağı tahmin ediliyor.

GTA 6, OYUN DÜNYASINI SALLAYACAK

GTA 6, oyun dünyasının en çok beklenen oyunlarından biri. Oyunun fragmanı, büyük bir ilgi görecek. Oyunun çıkış tarihi ise, oyuncuların merakını daha da artıracak. GTA 6, oyun dünyasını sallayacak bir oyun olmaya aday.

Editör: Ayşegül Yaşar