Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Kent merkezine yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Karacadağ Kayak Merkezi’nde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi halay çeken gruba davul çalmaya başladı. Bir süre davul çalan şahıs, aniden yere yığıldı. Kalp krizi geçiren şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

-Kayapınar İlçesinde Mahabad Bulvarı 75 Metrelik Yol üzerindeki bir plazanın zemin katındaki restoranlara ait ortak kullanılan duman bacası aniden alev aldı. Yangın itfvaiye ekiplerini müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

ŞIRNAK

Silopi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi İpekyolu üzerinde seyir halinde olan plakası öğrenilmeyen tanker ile Yusuf Vural'ın (45) kullandığı 27 YJ 280 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan Vural, Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ŞANLIURFA 

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Birecik İlçesinde Haydar Ahmet Mahallesi'nde F.A'nın kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak beton menfeze çarptı. Kazada araç sürücüsü ile A.S. ve A.Y. yaralandı. Yaralılar, Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: EYYUP KAÇAR