Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 3 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor

ŞANLIURFA 

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 12. kilometresinde 01 Z 2490 plakalı makarna yüklü tır ile Halil Akay'ın kullandığı 63 K 8022 plakalı mısır yüklü tır çarpıştı.

Kazada, Halil Akay olay yerinde hayatını kaybetti, Diğer tırda bulunan ağır yaralı Halil Alkan ve Faruk Alkan, hastaneye kaldırıldı. Faruk Alkan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Halil Alkan'ın tedavisi sürüyor.

-Ceylanpınar - Viranşehir karayolunda Leyla D. yönetimindeki 33 AJK 954 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Leyla D. ile araçta bulunan Ömer D. ve Mehmet D. yaralandı. 

MARDİN

Midyat ilçesi Acırlı Kavşağında M.K., idaresindeki 56 AAF 116 plakalı pikap ile M.E.İ., idaresindeki 47 LB 457 plakalı pikap çarpıştı. Sürücülerle birlikte A.İ. ve F.K., yaralandı. Yaralılar, Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-Artuklu ilçesi Kabala Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki ailenin tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan A.A., A.A., M.D. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR 

Merkez Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi'nde 2kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda olay yerinden geçmekte olan 21 HO 1109 plakalı özel halk otobüsü şoförü Serkan Aslan (28) kurşunlara hedef olarak öldü. 

Diğer yaralının tedavisi sürüyor.

BATMAN 

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde sürücüleri ve plakaları öğrenilmeyen motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan mtotsiklet sürücüsü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ŞIRNAK

Uludere ilçesinde yamaçtan kopan kaya parçaları Sadık Ürek'in evinine üzerine düştü. Uludere Belediyesi Özel İdare Ekipleri, kaya parçaları düşen evde çalışma başlattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Editör: EYYUP KAÇAR