Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 3 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

BATMAN 

Güneykent Mahallesi Dostlar Caddesi ve Hoşgörü Caddesi’nin kesiştiği Dörtyol'da, 55 AIN 246 plakalı hafif ticari araç ile plakası öğrenilemeyen başka bir hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araçlardan biri 09 AAB 835 plakalı minibüse çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

-Kozluk ilçesine bağlı Uzunyazı köyü Uğurlu mezrasında Rojda Coşansu (21), evinde silahla vurulmuş halde bulundu. 4 aylık bebeği olduğu öğrenilen Coşansu'nun cansız bedeni, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

ŞIRNAK 

Cumhuriyet Mahallesi'nde 12 kasım 2023'te bir binada çıkan yangın sonucu ağır yaralanarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Yorga (12) 22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ? Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ?

Yangında daha önce de Huzan Talay ve Umutcan Muhammed Küden, yaşamını yitirmişti. Yangında ölen sayısı 3'e yükseldi.

GAZİANTEP

Gaziantep-Nizip karayolu Sinan Mahallesi kavşağında, Umut Ç. idaresindeki 46 FJ 698 plakalı Fiat marka araç ile Yusuf K. kontrolündeki 34 AV 1155 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Kazada yaralanan 8 kişi yaralandı.

-Nizip-Gaziantep D-400 karayolunda plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen hafif ticari araç ile Mehmet Tutar (42) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan 2 kişiden Mehmet Tutar, kurtarılamadı.

Editör: EYYUP KAÇAR