Güneydoğu'nun çeşitli illerinde meydana gelen olaylarda 4 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Bismil İlçesi'nin Yukarısalat Köyünde konargöçer olan M.T., tel örgü nedeniyle tartıştığı kardeşi M.T. (40) ve çocukları E.T. (8) ile A.T.’yi (13) silahla vurdu. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-Merkez Yenişehir İlçesi Hantepe Mahallesi'nde 8 Ocak tarihinde Dicle Nehri'nde kaybolan Abdulrezak Kılıç’ın, 7 günlük arama sonucu cvesedine ulaşıldı. 
Ceset, otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Morguna götürüldü.

MARDİN 

Kızıltepe İlçesi Türkmen Deresi mevkiinde 47 ACH 080 plakalı tır ile 34 SP 2170 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 

Yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

-Artuklu ilçesinin Kabala Mahallesi'nde 47 AH 396 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada, 3'ü ağır kişi yaralandı.

ADIYAMAN

İl merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Ali Dağı’na gelerek yamaç paraşütü yapmak isteyen S.G., havalandıktan bir süre sonra paraşütün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan paraşüt, Ali Dağı yakınlarında süratle yere çakıldı. 

Pilot S.G., sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

-Valilik yakınlarında, Yaşar Ş., idaresindeki 02 T 0061 plakalı otomobil ile Bünyamin D., yönetimindek 02 ACG 952 plakalı motosiklet, çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Bünyamin D., yaralandı. Yaralı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

BATMAN 

Kozluk ilçesi İpek Yolu Caddesi'nde Caner Özmen yönetimindeki 04 AP 640 plakalı tır, kırmızı ışıkta bekleyen 01 CGK 16 plakalı tıra arkadan çarptı. 

Yaralanan Özmen, Kozluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GAZİANTEP

Araban ilçesi kırsal Nurettin Mahallesi'nde sobayı yaktıktan sonra uyuyan Ayşe Fatma (83) ve Mustafa Elmas (85) çiftinden haber alamayan yakınları, eve girdiklerinde çiftin cansız bedebleriyle karşılaştı.

Yaşlı çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

(Haber Merkezi)
 

Editör: EYYUP KAÇAR