Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 5 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR 

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Ergani ilçesi Kemertaş Mahallesi’ndeki bir sitede Amca Şeref Tiryaki ile yeğeni Hasan Tiryaki arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaralanan Hasan Tiryaki de kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Amca Şeref Tiryaki 3 gün önce meydana gelen olayda hayatını kaybetmişti.

-Merkez Yenişehir ilçesi Sanayi Mahallesi'nde kimliği henüz öğrenilemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan M.P. kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

-Merkez Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesi'nde evinden çıkan Veysel Ç'ye (13) Kur'an kursuna giderken sahipsiz köpek saldırdı. Saldırıda çocuk yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla köpek bölgeden uzaklaştırıldı.

ADIYAMAN

Merkez Durukaynak köyü Aziz Tuncay (49) idaresindeki 63 ZT 996 plakalı otomobil ile Enes S. yönetimindeki 34 ECP 360 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücülerden Aziz Tuncay, Enes S. ve araçlarda bulunan Hüseyin Tuncay ile Mehmet Ali Kızgın yaralandı.

GAZİANTEP

Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi Sani Konukoğlu Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Mustafa Gökhan Kömürcü'ye, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarptı. Kaza sonrası metrelerce savrulan çocuk, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk yaşamını yitirdi.

ŞANLIURFA 

Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde Y.K. ile M.K. arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada yaralanan Y.K. ve M.K. sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

-Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi'nde Hidayet Ö. idaresindeki 63 YV 888 plakalı beton mikseri devrildi. Kazada araçta sıkışan sürücüyü fark eden çevredekiler, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. 

ŞIRNAK 

Uludere çevre yolu üzerinde O.A. yönetimindeki 01 ACF 778 plakalı motosiklet ile A.B. yönetimindeki 06 CRR 528 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü O.A. yaralandı.


 

Editör: Meral Özdemir