Evlilik, iki insanın birbirine bağlılığını ve sevgisini gösteren kutsal bir birlikteliktir. Ancak evlilik, sadece aşkla yürüyen bir kurum değildir. Eşinizin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve duygularını anlamak, evliliğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde sürdürmenin anahtarıdır. Ancak erkekler, eşlerinin ne istediğini anlamakta zorlanabilirler. Peki, kadınlar evlilikte ne ister? İşte, erkeklerin mutlaka bilmesi gereken 6 şey…

Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki

SEVGİNİZİ GÖSTERİN

Kadınlar, sevildiklerini ve değer verdiklerini hissetmek isterler. Eşinize sevginizi göstermek için, ona ilgi gösterin, ona sık sık sarılın, ona güzel sözler söyleyin, ona küçük sürprizler yapın. Eşinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ona hissettirin.

İLETİŞİM KURUN

Kadınlar, eşleriyle konuşmayı ve paylaşmayı severler. Eşinizle iletişim kurmak için, onu dinleyin, onunla sohbet edin, onunla fikir alışverişi yapın, onunla duygularınızı paylaşın. Eşinizle iletişim kurmak, aranızdaki bağı güçlendirecek ve sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

DESTEK OLUN

Kadınlar, eşlerinden destek beklerler. Eşinizin hayallerine, hedeflerine, planlarına destek olun. Onun yanında olduğunuzu, ona inandığınızı, onu cesaretlendirdiğinizi gösterin. Eşinizin zor zamanlarında ona yardımcı olun, onu rahatlatın, onu teselli edin. Eşinizin her zaman sizin arkasınızda olduğunuzu bilsin.

GÜVEN VERİN

Kadınlar, eşlerine güvenmek isterler. Eşinize güven vermek için, ona dürüst, sadık ve tutarlı davranın. Eşinizin güvenini sarsacak davranışlardan kaçının. Eşinizin size güvenmesi, evliliğinizin temelini oluşturur. Güven duymadığınız bir ilişkiyi yürütmek çok zordur.

ZAMAN AYIRIN

Kadınlar, eşleriyle zaman geçirmek isterler. Eşinize zaman ayırmak için, onunla birlikte aktiviteler yapın, onunla birlikte eğlenin, onunla birlikte dinlenin. Eşinizle kaliteli zaman geçirmek, evliliğinize renk katacak ve sıkıcılıktan uzak tutacaktır.

SAYGI DUYUN

Kadınlar, eşlerinden saygı beklerler. Eşinize saygı duymak için, onun fikirlerine, kararlarına, tercihlerine, sınırlarına saygı gösterin. Eşinizi eleştirmeden, yargılamadan, küçümsemeden, aşağılamadan dinleyin ve anlamaya çalışın. Eşinizin sizinle aynı fikirde olmasa bile, ona saygı gösterin. Saygı, evliliğinizin ömrünü uzatacaktır.

Editör: Ayşegül Yaşar