Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik alandaki mücadelelerini ve kazanımlarını anmak ve onurlandırmak için kutlanan küresel bir gündür. Bugün, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, eşitlik ve adalet taleplerinin dile getirilmesine ayrılmaktadır.

Kadınlar Günü, aynı zamanda hayatımızdaki kadınlara sevgimizi, saygımızı ve takdirimizi göstermek için de bir fırsattır. Anneye, eşe, sevgiliye, iş arkadaşına, kız kardeşe, kız çocuğuna veya arkadaşa gönderebileceğiniz Kadınlar Günü mesajlarından bazılarını sizin için derledik.

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

* "Sen, gücün, zarafetin ve kararlılığın simgesi olan bir kadınsın. Dünya Kadınlar Günü'n kutlu olsun. Seninle gurur duyuyoruz!"
* "Bugün sadece kadınları değil, senin gibi olağanüstü bir kadını kutluyoruz. Uluslararası Kadınlar Günü'n kutlu olsun. Seninle çalışmak bir ayrıcalıktır!"
* "İlham vermeye, liderlik etmeye ve fark yaratmaya devam eden her güçlü kadına sevgi, neşe ve takdirle dolu bir gün diliyorum. Sen de onlardan birisin!"
* "Günün sevgiyle, neşeyle ve hak ettiğin takdirle dolu olsun. Dünya Kadınlar Günü'n kutlu olsun anne. Senin gibi bir annem olduğu için çok şanslıyım."
* "Sen, sevgisi ve gücü sınır tanımayan bir kadınsın. Kadınlar Günü Kutlu Olsun eşim. Seninle birlikte olduğum için çok mutluyum."
* "Sen, sevgisi ve fedakarlığıyla bizi bugün olduğumuz bireylere dönüştüren bir kadınsın. Kadınlar Günü Kutlu Olsun sevgilim. Seninle bir ömür geçirmek istiyorum."
* "Sen, nezaketin ve sarsılmaz yaşam sevgisinin örneği olan bir kadınsın. Kadınlar Günü kutlu olsun kızım. Senin gibi bir kızım olduğu için çok gururluyum."
* "Sen, etrafındakilere ilham vermeye, onları güçlendirmeye ve yükseltmeye devam eden bir kadınsın. Kadınlar Günü kutlu olsun kız kardeşim. Seninle her zaman yan yana olacağım."
* "Sen, dostluğun, samimiyetin ve sadakatin örneği olan bir kadınsın. Kadınlar Günü kutlu olsun arkadaşım. Seninle her zaman omuz omuza olacağım."
 

Editör: Ayşegül Yaşar