Ferit Aslan

Amedspor, saha ve seyircisi önünde Uşakspor'u 8-0 sıfır gibi farklı yenerek haftayı morallı bir şekilde tamamladı.

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonrası Cega Medya'ya konuştu. Ferit Aslan'ın sorularını yanıtlayan Bakkal, Şöyle dedi:

"Aslında ölçü değil, toplama bir takım.Bu takımın ne zor şartlarda buraya geldiğini hepimiz biliyoruz. Ama ben olaya şöyle bakıyorum takımın maça ciddi bakması benim için çok önemli.Yani belki bu maçı çok daha yumuşakta oynayabilirdik ama diğer maçlar gibi hem ciddiyetle hem üretme anlamında hem de ileriki haftalarda bize averajın lazım olduğunu bile bile iyi bir oyun ortaya koydular. Tabi her maçımız fina bizim. Kazanmak önemli ama şimdi avantaj yakalamaya başladık. Yukarıyla aramızdaki puan farkı ikiye indi.Şimdi bundan sonra iş daha da zorlaşacak. Artık bu maçı yarından itibaren kapatacağız Denizli maçına hazırlanacağız ama taraftara da teşekkür ediyorum. Yani bunların coşkusu takıma yansıyor. Güzel bir galibiyet oldu. Hepimize hayırlı olsun."

Aslan'ın Iğrdırspor maçı ile ilgili, "Hocam gönlünüzden geçen olmadı, Iğdır alamadı " sorusuna da Bakkal, "Olsun bu da iyi." yanıtını verdi.   

Editör: Ferit Aslan