Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Maçın 59. dakikasında Kasımpaşa’nın Senegalli forveti Fall ile girdiği ikili mücadelede yere düşen Muslera, acı içinde kıvrandı.

 Uruguaylı file bekçisinin sol dirseğinin çıktığı anlaşıldı. Muslera, saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeyle oyundan çıkarıldı.

 Muslera’nın yerine Günay Güvenç dahil oldu. Muslera’nın sakatlığı sonrası Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet büyük üzüntü yaşadı.

MUSLERA’NIN DURUMU NE ZAMAN NETLEŞECEK?

Muslera’nın sakatlığıyla ilgili kulüp doktoru Yener İnce, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İnce, Muslera’nın sol dirseğinin çıktığını ve saha içinde yerine yerleştirdiklerini söyledi. İnce, Muslera’nın cumartesi günü çekilecek MR görüntüsüyle birlikte durumunun netleşeceğini de vurguladı.

Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi

İnce, şöyle konuştu:

“Çekeceğimiz MR’da, çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı ona bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz. Bazen bu durum çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Bazen de Allah korusun, küçük kırıkla beraberse bu çıkık, iş uzar. Bu nedenle yarın daha net bir şey söyleyeceğiz.”

MUSLERA’NIN SAKATLIĞI GALATASARAY’I NASIL ETKİLEYECEK?

Muslera’nın sakatlığı, Galatasaray’ın sezon planlamasını da etkileyebilir. Muslera, Galatasaray’ın en önemli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.

Editör: Özgür Ayaydın