Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Türkiye finaline hazırlanıyor Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Türkiye finaline hazırlanıyor

Ankara’dan Batman’a gidecek yolcular, Recep İvedik filmindeki, “Konya yerine Kenya’ya” giden yolcular gibi neredeyse Batman yerine Amsterdam’a gideceklerdi. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda 16 Kasım Perşembe günü Batman'a gidecek yolcular kontrollerin ardından uçağa götürülmek üzere ring aracına bindirildi. Aracı kullanan yer hizmeti görevlisi yolcuları yanlışlıkla SunExpress Havayolları'nın Ankara-Amsterdam seferi yapacak uçağın bulunduğu park alanına bıraktı.

recep-ivedikin-konya-yerine-kenyaya-gittigi-sahne-gercek-oluyordu.jpg

Batman uçağı diye Amsterdam uçağına binen yolcular, kısa bir süre sonra yanlış uçağa bindiklerini fark etti. Kabin ekibi, daha sonra anons yaparak Batman'a gidecek yolcuların uçaktan inmelerini istedi. 

Yer hizmetleri personelinin hatası nedeniyle hem Ankara-Batman hem de Ankara-Amsterdam seferi gecikmeli olarak gerçekleşti. O anları bir yolcu sosyal medya hesabından paylaştı.

924cb3a37347e8bb8cc6961abbb89560

Şahan Gökbakar’ın yönetip başrolünü oynadığı Recep İvedik filminde, Recep İvedik, Konya yerine yanlışlıkla Kenya uçağına binip Kenya’ya gidiyordu. Ankara’da yer hizmetleri personelinin hatası ile neredeyse Recep İvedik filmi gerçek olup, Batman’a gidecek yolcular Amsterdam’a gidecekti. 

Editör: Ferit Aslan