Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti

Ferit Aslan

Amedspor’u yenen Iğdırspor’un teknik patronu Serdar Bozkurt, kendi adlarına alınan galibiyetten çok mutlu olduklarını belirterek, Amedspor’un şampiyonluğunun sadece ertelendiğini söyledi.

Amedspor’un eski teknik direktörü olan Iğdırspor teknik direktörü Serdar Bozkurt, maçtan sonra maçı CEGA Medya değerlendirdi. Bozkurt, takım olarak şehirde her şeyin olup bittiğini, herkesin bugün oynanan maçın olup bittiği havasına girdiği yönünde bir algı oluştuğunu belirterek, şöyle konuştu:

Whatsapp Image 2024 04 21 At 18.38.25“ZATEN ŞAMPİYON AMA REHAVETE KAPILMIŞLARDI”

“Bugün oynayacakları takımın Iğdırspor olduğunu kimse düşünmüyordu bile. Burada futbolculara da dedik, Amedspor zaten şampiyonluk oldu. Bu maçın zor bir maç olacağını düşünmemişlerdi. Ciddi bir rehavete kapılmışlardı. Biz bunun böyle olacağını biliyorduk. Çünkü, Amedspor çok önemli bir Kastamonuspor maçını kazanmıştı ve bu tür maçlardan sonraki maçlar her takım için tehlikeli olur. Zaaflarından faydalandık.”

P H O T O 2024 04 21 19 51 54“AMEDSPOR’UN ARTI VE EKSİLERİNİ BİLİYORDUK”

Bozkurt, kendilerinin bu maçta Play-Off’ta nasıl bir sistem kurabileceklerini denediklerini ve bir sistem tutma üzerine çalıştıklarını da ifade ederek, “Amedspor’un artı ve eksi yönlerini de biliyorduk. Bunu değerlendirdik ve maçı kazandık” dedi. 

P H O T O 2024 04 21 20 10 43“AMEDSPOR’UN SADECE ŞAMPİYONLUĞU ERTELENDİ”

Serdar Bozkurt, son olarak, “Ama yine söylüyorum, kazandığımız bu maç bizim açımızdan mutluluk verici, bizim bir morale ihtiyacım vardı. Amedspor açısından ise bize göre zaten şampiyon olan Amedspor’un şampiyonluğu ertelenmiş oldu” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan