Ferit Aslan

Amedspor’un şampiyonluk kutlamasında sahne alacak olan sanatçılar Xero Abbas ve Azad Bedran, Almanya’dan, “Em Ten” mesajı ile yola çıktılar. 

Whatsapp Image 2024 05 11 At 10.08.36Amedspor’un bugün Diyarbakır Stadyumunda yapacağı şampiyonluk kutlaması için hazırlıklarda sona yaklaşılırken, kutlamalarda sahne alacak olan sanatçılarda Diyarbakır’a gelmeye başladılar. 

P H O T O 2024 05 11 09 59 46Şampiyonluk kupası kutlama programında sahne alacak olan sanatçılardan Xero Abbas ve Azad Bedran, bulundukları Almanya’dan uçak ile Diyarbakır’a gelmek için yola çıktı. Azad Bedran sosyal medya hesabından, “Em ji Almanya ten Amed” (Almanya’dan Diyarbakır’a geliyoruz” mesajını paylaştı. 

Whatsapp Image 2024 05 11 At 10.08.38‘AMED ŞEHRİM BENİM’İ CANLI SESLENDİRECEK

Amedspor’un şampiyonluk kutlama programında ismi olmayan ancak sürpriz sanatçı olarak sahneye çıkacak olan İlkay Akkaya, Amedspor taraftarlarını en fazla sevindiren isim oldu. 

Amedspor'da, Bakkal-Yanal ile tarih tekerrür eder mi? Amedspor'da, Bakkal-Yanal ile tarih tekerrür eder mi?

Amedspor’un her maçında, çalınan ve on binlerin eşlik ettiği “Amed şehrim benim” şarkısı bu kez İlkay Akkaya, on binlerce taraftar önünde canlı okuyacak. 

Editör: Ferit Aslan