Ligin ilk yarısında Diyarbakır'da 2 takım arasında oynanan maçı Kastamonuspor kazanmıştı. Maç sonucunda Amedspor taraftarı kazanan Kastamonuspor'u alkışlamıştı. 

Taksim yasağında 210 gözaltı Taksim yasağında 210 gözaltı

O maç öncesi ve sonrası Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı başta olmak üzere yöneticilerin samimi davranışı ve misafirperver tutumundan etkilenen Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün de dün kendisini ziyaret eden Amedspor kafilesiyle görüşmesinde ''Amedspor’un taraftarıyla, o havasıyla o ilin buna ihtiyacı var. Ben Kastamonuspor başkanı ya da Kastamonulu olmazsam herhalde ikinci takım olarak Amedspor çıksın derdim. Bunu tüm samimiyetinle söylüyorum. Yarın futbol oynanacak üç aşamalı bir sonuç çıkacak. Allah hangimize nasip etmişse o olur. Belki biri direkt biri peşinden çıkacak. Belki el ele çıkacağız.’’ ifadeleri kullandı.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün Amedspor onuruna akşam yemeği verdi.

Yemekte Başkan Aygün CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya 37 numaralı Kastamonuspor forması hediye etti.

Editör: Özgür Ayaydın