Amedspor'da Traore yine boş geçmedi Amedspor'da Traore yine boş geçmedi

Ferit Aslan

Amedspor’a sezonun ikinci devresinde gelen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ve yönetim arasında yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca yollar ayrıldı.

Serdar Bozkurt ile sezona başlayan ve ilk devrenin son maçında Bozkurt ile yollarını ayıran Amedspor, takımın başına tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’ı getirdi.  Bakkal ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Amedspor, yeni sezon hazırlıklarına başlarken ilk görüşmeyi de yine Bakkal ile yaptı. 

Amedspor Tekni̇k Di̇rektörAnkara’dan Diyarbakır’a gelen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’a, Amedspor yönetimi kendisi ve ekibine bir fiyat önerdi. Yönetimden ekibi ile görüşmek için 1 gün süre isteyip Diyarbakır’dan ayrılan Mesut Bakkal ile yönetimin önerilen para konusunda anlaşmadığı öğrenildi.

İKİ TARAFTA DA ÇALIŞMAK İSTİYORDU

Hem Amedspor yönetimi, hem de Mesut Bakkal, birlikte yol alma konusunda istekli olmalarına rağmen fiyat konusunda anlaşma sağlanamaması üzerine yolların dostane bir şekilde ayrıldığı ve Amedspor yönetiminin, Bakkal ve ekibine teşekkür ettiği belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan