Süper Lige çıkma hedefi ile Amedspor'u bu sezon yönetecek olan yönetim kurulu listesi, bugün yapılacak olan kongre ile belli olacak. 

Çok iyi bir sezon geçirerek 11 yıllık şampiyonluk özlemini gideren Amedspor'da, bugün kongre heyecanı yaşanacak. Başkan Aziz Elaldı'nın Amedspor Yüksek İstişare Kurulu ile birlikte olşturduğu ve sır gibi saklanan 21 kişilik yönetim kurulu listesinde sürpriz isimlerin yer alacağı belirtildi. 

Amedspor’da heyecan dorukta, gözler o saatte! Amedspor’da heyecan dorukta, gözler o saatte!

Amedspor'un seçime tek ve ortak başkan adayı Aziz Elaldı ile gitmesinin kesinleşmesiden sonra kongre tarihi beklenmeden ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma imzalandı. 

Ersun Yanal ve ekibini uçak bileti bulunmaması nedeniyle özel jet ile Diyarbakır'a getirilmesinin netleşmesinden sonra gözler bugün yapılacak olan kongreye ve yeni yönetimde kimlerin yer alacağına çevrildi. 

Amedspor Azi̇z ElaldiBaşkan Aziz Elaldı'nın eski yönetimden Ahmet Ülmez ve Faysal Tosun'u yeni listesine alması kesinleşirken, Yüksek İstişare Kurulundan da 5 işim listeye dahil edildi. İş insanları Baran Durmaz, İrfan Türk, Fadıl Oğurlu, Yusuf Avşar ve Şefik Özil ile Antalya ve Kuşadasında iş yapan iki iş insanının da listesi alınması kesinleşti. 

Başkan Aziz Elaldı'nın, YİK ile birlikte ekonomik olarak güçlü bir liste oluşturma çalışması günlerdir devam ederken, listeye yer alan ve isimleri sır gibi saklanan kişelerin de bugün kongrede kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Amed Iğdir 9AMEDSPOR'A 300 MİLYONLUK BİR BÜTÇE

Başkan Aziz Elaldı'nın, süper lig hedefi ile olşuturduğu ve geçen döneme göre ekonomik olarak daha güçlü olan yönetim listesinden sonra iç ve dış tranfere hemen başlanacağı öğrenildi. Amedspor'un bu yılki bütçesinin ise 300 milyon oldğu öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan