P53619

Özgür Ayaydın

TFF 2.ligde mücadele eden ve bu yıl şampiyonluk parolası ile yola çıkan Amedspor, kadrosunu önemli bir ismi daha katmaya hazırlanıyor. Galatasaray alt yapısında yetişen ve İstanbulspor’dan Karacabey Belediyespor’a kiralanan  Diyarbakır’lı Abdullah Dijlan Aydın ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve kısa bir süre içinde sözleşme imzalanacağı belirtildi. 

Yeni bir yönetim ile lige başlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor’da, transfer görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor. Kulüp başkanı Aziz Elaldı, bu yıl takımın en az yarısının bölgeden yetişen futbolculardan oluşacağını belirtirken, Süper lig takımlarından İstanbulspor’da uzun yıllar oynayan Diyarbakır’lı Abdullah Dijlan Aydın, görüşmeler için Diyarbakır’a çağrıldı. 

Galatasaray alt yapısında yetişen orta saha oyuncusu Aydın, Amedpor transfer komitesi ile görüştüğü ve anlaşma sağlandığı öğrenildi. Aydın’ın transferinin kısa sürede kamuoyuna duyurulacağı ve imzaların atılacağı belirtilirken, transfer çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. 

Abdullah Dijlan Aydın kimdir?

Abdullah Dijlan Aydın, 16 Haziran 2000 tarihinde Diyarbakır ‘ın Çınar ilçesinde doğdu. Futbola Galatasaray alt yapısında yetişen Aydın, daha sonra İstanbulspor’a transfer oldu. Uzun yıllar İstanbulspor’da oynayan Aydın,  1,83 metre boyunca ve orta sahanın ortasında görev yapıyor.  Karacabey Belediye Spor takımına 19 Ocak 2023 tarihinde katılan Abdullah Dijlan Aydın'nin sözleşmesi 30 Haziran’da bitti.  

Editör: Ferit Aslan