Amedspor Kulüp Başkanı Burç Baysal, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakımda tedavisi devam eden TBMM Başkanvekili DEM Parti İstanbul Milletvekili ve İmralı Heyeti Üyesi Sırrı Süreyya Önder'e geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere hastanede kardeşi Ali Önder'i ziyaret etti.
Ali Önder'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Amedspor yöneticileri, Amedspor forması da takdim etti.
Ziyarette, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ile DEM Parti Van Milletvekili ve İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan da bulundu.
"SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İ ZİYARET ETTİK"
Amedspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Sırrı Süreyya Önder’i ziyaret ettik! Kulüp başkanımız Burç Baysal, yönetim kurulumuz ve Yüksek İstişare Kurulu başkanı Mehmet Kaya, Sayın Sırrı Süreyya Önder’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Sırrı ağabeye bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" denildi.