Amedspor’u ilk kutlamıştı, bir kez daha kutladı

Diyarbakır’da İtfaiyeden öğrencilere uygulamalı eğitim Diyarbakır’da İtfaiyeden öğrencilere uygulamalı eğitim

Amedspor’un Somaspor ile yaptığı maçtan sonra şampiyonluğun kapasını sonuna kadar aralaması ile ilk kutlayan siyasi lider olan CHP lideri Özgür Özel, Grup toplantısında da bir kez daha kutladı. 

Whatsapp Image 2024 04 30 At 14.01.00 (1)Amedspor’un şampiyonluğunu Manisa’da iken CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve DTSO Başkanı Mehmet Kaya’yı arayıp ilk kutlayan siyasi lider olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugünkü Grup toplantısında bir kez daha kutladı. 

Whatsapp Image 2024 04 30 At 14.01.00CHP Grup toplantısında konuşan Özgür Özel, Manisa ve Soma Belediye başkanlarının Amedspor’u çok iyi şekilde karşıladığını ve sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu bütün Türkiye’ye gösterdiklerini söyledi. 

Whatsapp Image 2024 04 30 At 14.01.01 (1)Özel, maçtan sonra DTSO Başkanı Kaya ve Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’yı aradığını söyleyerek, her iki başkanın hem Kastamonu hem de Soma ve Manisa’da gösterilen ilgiden çok mutlu olduklarını ve bunun örnek olması gerektiğini ifade ettiklerin söyledi. 

Editör: Ferit Aslan