Ferit Aslan

Amedspor’un dinamosu olarak kiralık oynayan ve sözleşmesi sona eren Dijlan Aydın, sözleşmesinin bulunduğu İstanbulspor’un Süper Ligden düşmesi ile bu kez Amedspor’a karşı oynayacak.

DİJLAN AYDIN’IN TAKIMI SÜPER LİGDEN DÜŞTÜ

Amedspor’da, bu sezon orta sahada oynayan Dijlan Aydın’ın sözleşmesinin bulunduğu İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilince 2 sezon sonra 1. Lig'e düştü. İstanbulspor, Süper Ligden düşen ilk takım oldu. 

D803B1C0 C2Df 4A0A 87D6 Eb87C4727341.JpgDİJLAN AMEDSPOR’A KARŞI OYNAYACAK

Amedspor’un şampiyonluğunda önemli katkısı olan ve son haftalarda sakatlandığı takımda yer alamayan Dijlan Aydın, kiralık sözleşmesi bittiği için İstanbulspor’a geri döndü. Amedspor’da devam etmek isteyen Dijlan’ın İstanbulspor’da kalması halinde bu kez Amedspor’a karşı oynayacak. 

P H O T O 2024 05 12 12 33 17CEGA MEDYA’YA NE DEMİŞTİ?

Dıjlan Aydın, şampiyonluk kupası töreninde CEGA Medya’ya yaptığı konuşmada, babasının doğma büyüme Diyarbakırlı olduğunu ifade ederek, “Bizde Amedliyiz. Ben başka takımlarda oynarken, bile hep Amedspor maçlarını izlerdik ve orada oynamanın hayalini kurardık kaleci Veysel ile. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Benim babam benim oynadığım takımların maçlarını değil, Amedspor maçlarını paylaşıyordu. O kadar büyük bir taraftarı Amedspor’un” dedi. 

I M G 7781

“BENİM TEK GAYEM BURADA OYNAMAK”

Amedspor ile kiralık sözleşmesinin bittiğini de söyleyen Dijlan Aydın, “Ben burada oynamak istiyorum, buraya yıllarca emek verebilirim. Benim tek gayem burada oynamak, taraftarlarında beni istediğini biliyorum, İnşallah olur” demişti.

Editör: Ferit Aslan