Bakan Şimşek: Bizden duymadığınız hiçbir habere inanmayın Bakan Şimşek: Bizden duymadığınız hiçbir habere inanmayın

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Ankara İl Seçim Komisyonu, yerel seçimlere dair parti il binasında basın toplantısı düzenledi.

Açıklamayı DEM Parti İl Seçim Komisyonu Eşsözcüsü Ensar Bozkurt yaptı.

‘KAPIMIZ AÇIKTIR’

AKP-MHP faşizmine karşı daha demokratik, daha özgürlükçü bir ülke için herkese daha fazla sorumluluk düştüğünü belirten Bozkurt, halkın beklentisinin siyasal olarak önünün açılması ve demokratik belediyeciliğin geliştirilmesi olduğunu kaydetti. Bozkurt, “Bütün duyarlı kesimleri özgür demokratik yarınlar için partimizin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. 'Özgürlük kendini yönetmekle başlar’ perspektifinden yola çıkarak, halkımızı bu sürecin en büyük öznesi olmaya, güç vermeye ve kendi iradesin sandıklara yansıtmaya çağırıyoruz. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi çatısı altında Ankara halklarına hizmet etmek isteyen ve belediyeleri yönetmeye talip aday adaylarını partimize başvurmaları için davet ediyoruz. Partimizin demokrasi ve özgürlük fikriyatını benimseyen her yurttaşa kapımız açıktır” dedi.

ANKARA İÇİN 150’Yİ AŞKIN BAŞVURU

Ankara’da aday adayı başvurularının 20 Aralık tarihine kadar süreceğini belirten DEM Parti Ankara İl Seçim Komisyonu üyeleri, şimdiye kadar Ankara’da aday adayı olmak için 150’yi aşkın kişinin başvuruda bulunduğu bilgisini de aktardı.

Editör: Nazmi Kahraman