Annesi, ilk golünü göremedi, o şampiyonluk golünü attı Annesi, ilk golünü göremedi, o şampiyonluk golünü attı

Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, son günlerde çok tartışılan averaj tartışmalarına son noktayı koyarak, “Galibiyet serimizi 15’e çıkartarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Diyarbakır Stadyumunda Cumartesi günü matematiksel olarak ta şampiyonluğunu alacağı galibiyet ile garantilemek isteyen Amedspor’un tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal, CEGA Medya’ya konuştu. 

P H O T O 2024 05 02 10 10 29“IĞDIR MAÇINDAKİ HATAYI YAPMAK İSTEMİYORUZ”

Teknik direktör Bakkal, özellikle Amedspor’u bu noktaya getirirken nasıl puanları topladılarsa bu haftayı da 3 puan ile kapatmak istediklerini söyledi. Seyircilerinin önünde Iğdır maçı hatasını bir kez daha yapmak istemediklerini söyleyen Bakkal, “Temkinliyiz, moralleri yerinde, oyuncu grubu da işin yüzde yüz bitmediğini biliyoruz ona göre hazırlanıyo” dedi.

P H O T O 2024 05 02 10 16 09"HEDEF, GALİBİYET İLE ŞAMPİYON OLMAK"

Mesut Bakkal, hedeflerinin galibiyet serisini 15’e çıkarıp galibiyet ile şampiyon olmak istediklerini de belirterek, “Amacımız, Amedspor’u on binlerce seyircisi önünde galibiyet ile şampiyon yapmaktır. Eksiğimiz yok, Berk cezası bitti, bu hafta tam kadro sahaya çıkıyoruz” dedi.

"ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Amedspor hocası Bakkal, zor bir maç oynayacaklarını, rakipleri Menemenspor’un da  Play Off’ta kendilerini geçip sahasındaki avantajı kullanmak isteyeceğini de ifade ederek, “Önemli olan kendi oyunumuz, tempomuz ve isteğimizdir. Hedefimize ulaşacağımız, çünkü arkamızda büyük bir kitle var ve sezonu galibiyet ile bitirip bu işi güzelleştirmek istiyoruz” diye konuştu. 

P H O T O 2024 05 02 10 16 17

Editör: Ferit Aslan