Feyyaz Şerifoğlu, yeni projesi Bir Sevdadır dizisinde Yasin karakterine hayat veriyor. Daha önce Camdaki Kız dizisindeki performansıyla dikkat çeken Şerifoğlu, şimdi de izleyicileri Yasin’in hikayesine bağlıyor. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, nereli? Yasin karakteri nasıl biri? İşte detaylar…

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 7 Ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunudur. Müzikle ilgilenen Şerifoğlu, O Ses Türkiye yarışmasına “İnci Tanem” adlı şarkıyla katıldı. “Gidene” adında bir single çıkardı. Ayrıca Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın vokalistliğini de yapmaktadır.

Oyunculuk kariyerine Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandırarak başlayan Şerifoğlu, son olarak Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırdı. Sedat’ın kötü niyetli, zengin ve şımarık bir adam olması, Şerifoğlu’nun oyunculuğunu ön plana çıkardı. Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisindeki rolüyle çok sayıda hayran kazandı.

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

BİR SEVDADIR DİZİSİ YASİN KARAKTERİ

Feyyaz Şerifoğlu, yeni projesi Bir Sevdadır dizisinde Yasin karakterine hayat veriyor. Yasin, namıdiğer yetenekli futbolcu Delikan Yasin. Yasin, başarılı bir futbolcudur ve Karadenizli bir ailenin oğludur. 7 yıl önce ikizi Ersin’i kaybetmiş, bu acıyı içinde taşımaktadır. Kardeşi Ersin'in hatırasını yaşatan ve onunla kurduğu bağ ile yoğrulan Yasin, aynı zamanda zengin bir ailenin oğlu olarak dikkat çeker. Yeşil sahalarda hırçın bir tarzı vardır çünkü hala kardeşiyle olan bağını kaybetmemiştir.

Feyyaz Şerifoğlu, genç yaşına rağmen oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atmış, farklı karakterlerle kendini kanıtlamış ve izleyicilerle buluştuğu her projede dikkat çeken bir performans sergilemiştir. Karadenizli sıcaklığını ve oyunculuktaki başarısını birleştiren Şerifoğlu, Türkiye'nin yetenekli genç oyuncuları arasında hak ettiği yere gelmektedir.

Editör: Ayşegül Yaşar