Ferit Aslan

Amedspor maçında izdiham ve ezilmeyi başkan önledi Amedspor maçında izdiham ve ezilmeyi başkan önledi

Diyarbakır DEM Parti Büyükşehir Belediyesi eş Başkan adayı Doğan Hatun, 31 Mart’tan sonra göreve geldiklerinde Amedspor’a nasıl bir destek vereceklerini açıkladı. 

Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen DEM Parti’nin il eş başkanları ve Büyükşehir ile bazı ilçe belediye eş başkan adayları gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Whatsapp Image 2024 03 28 At 23.07.01 (5)Büyükşehir Belediye eş başkan adayı Doğan Hatun, göreve geldiklerinde Amedspor’a nasıl bir destek verecekleri ile ilgili soruya yanıtlarken, Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda 2 dönem görev yaptığını hatırlattı. Doğan, bitmek tükenmek bilmeyen bir Amedspor sevdalarının olduğunu belirterek, şöyle dedi:

Whatsapp Image 2024 03 03 At 114120“Diyarbakır’da, 2 milyonluk insanın sevdasıdır Amedspor. Tabi ki göreve başlar başlamaz bugüne kadar hiç yapılmayan ciddi anlamdan destekler vereceğiz. Türkiye’de bütün belediyeler kentlerinin spor kulüplerine yardımlar yaparken, Diyarbakır’da 2 dönemdir kayyımlar bırakın yardım etmeyi bütün kentin moral ve motivasyonu olan ve takıma köstek oldular. Biz göreve gelince imkanlar ölçüsünde ciddi destekler yapacağız Amedspor ve diğer kulüplerimize”

Editör: Ferit Aslan