Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor

Özgür Ayaydın

Amedspor, deplasmanda oynayacağı ve şampiyonluk turu atabileceği değerlendirilen en uzun deplasman olan Soma yolculuğuna 2 eksik ile çıkıyor. 

Diyarbakır’da, Iğdırspor maçında şampiyonluk turunu yenildiği için atamayan Amedspor, yine Kastamonu maçına olduğu gibi özel uçak ile Soma deplasmanına yarın çıkıyor. Diyarbakır’dan iş insanları, STK temsilcileri ve basın mensuplarının da dahil olacağı yaklaşık 200 kişilik kafile ile yola çıkacak olan Amedspor’da 2 önemli eksik bulunuyor.

A M E D5Amedspor’un dinamosu olan ve son haftalarda sakatlandığı için sezonu kapatan Dijlan Aydın ve Iğdır maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Berk Ünsal takım kadrosunda yer almıyor. 

Amedspor’un ikinci ligde gol kralı olan Berk Ünsal yerine Yakal Taylan’ı oynatması bekleniyor. Iğdır maçı için, “Yol kazası ve nazar boncuğumuz olsun” diyen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, tüm hesaplarını şampiyonluk turumu Soma’da atmak üzerine kurdu. 

Amedsor kafilesi yarın sabah özel uçak ile İzmir’e geçecek, geceyi İzmir’de geçirecek olan takım ve kafile Pazar günü sabah saatlerinde karayolu ile Soma’ya geçecek. 

Editör: Ferit Aslan