İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdaresi işbirliğiyle  Üçocak beldesi Taziyeevi'nde tören düzenlen törende yaptığı konuşmada, " İşte bu yol, bu huzur ikliminin sonucudur. Bölgede yaşayan insanlar olarak Elazığlısı, Diyarbakırlısı, Arıcaklısı, Hanilisi, Diclelisi hep birlikte bu huzur iklimini gözümüz gibi korumamız lazım. '' dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, açılışını yaptıkları yolu geçmişte bildiğini aktararak, "Bu yolun yapılması benim ve köylülerimiz açısından son derece önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

1 Mayıs'ta Taksim gözaltılarından 182’si serbest 1 Mayıs'ta Taksim gözaltılarından 182’si serbest

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ise bugün güzel bir hizmeti açmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, asfaltlanan 9 kilometrelik yolun hayırlı olmasını diledi.

Programa, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Elazığ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren ve Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Karaloğlu, Sağlam ve beraberindekiler Arıcak ilçesinde taziyevinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: aa