Ferit Aslan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Erbil gezisinde orada kendisi ile görüşen Erbil Valisi Omed Xwoşnav, Diyarbakır’da bir haftadır Vali’den randevu beklediği öğrenildi. 

DTSO’nun Diyarbakır’da düzenlediği, “Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı”na katılmak için dün Diyarbakır’a gelen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminin merkezi Erbil’in Valisi Omed Xwoşnav, dün fuara katıldıktan sonra, bugünde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DTSO ve Ticaret Borsasını ziyaret etti. 

Diyarbakirda 15 Mezopotamya Tarim Ve Hayvancilik Fuari Basladi 1714487421HEM ELÇİLİK, HEM DTSO ÜZERİNDEN TALEP ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta ziyaret ettiği Erbil’de kendisi ile görüşen Erbil Valisi Xwoşnav’ın, Diyarbakır’a gelmeden önce hem Türkiye Elçiliği hem de DTSO üzerinden Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ile görüşmek için randevu talebinde bulunduğu belirtildi. 

1648128866Erbil Valisi Diyarbakir ValisiDİYARBAKIR VALİSİ, ERBİL 1 HAFTADIR YANIT VERMEDİ

Diyarbakır Valiliğinin 1 haftadır Erbil Valisinin randevu talebine yanıt vermediği öğrenilirken, Erbil Valisi Xwoşnav’ın, yarın AK Parti ve DEM Parti il Başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra Cuma günü Diyarbakır’dan ayrılacağı öğrenildi. 

Amedspor’u ziyaret eden Ersin Korkut’tan özel açıklamalar Amedspor’u ziyaret eden Ersin Korkut’tan özel açıklamalar

ERBİL VALİSİ, 2 YIL ÖNCEKİ VALİYİ ZİYARET ETMİŞTİ

Diyarbakır’da, 2 yıl önce düzenlenen aynı fuara bir heyet ile katılan Erbil Valisi Omed Xwoşnav, o dönemin Diyarbakır Valisi ile birlikte fuarın açılışına katılmak daha sonra Vali Karaloğlu’nu makamında ziyaret etmişti. Erbil Valisi Xwoşnav’ın o zaman Vali Karaloğlu’na verdiği ve üzerinde, “Kürdistan” yazılı albüm sosyal medyada uzun süre tartışma konusu olmuştu. 

662255 Image1

Editör: Ferit Aslan