EYÜP KAÇAR

Tüm Makaleleri

EYÜP KAÇAR

YENİ BİR BAŞLANGIÇ


Büyük işler küçük başlangıçlarla olur. iyi bir başlangıç yapmak başarının yarısı demektir. Uzun yıllardır bu mesleği sürdüren bizler de ortak kararla, ilk adımımızı attık.

''Yeni başlangıç, yeni umutlar'' diyerek, deyim yerindeyse bir ömür verdiğimiz gazetecilik mesleğini; ''cermikgazetesi.com'' adlı internet haber sitesinde sürdürmeyi kararlaştırdık.

Gazetecilik mesleği zordur ve zorlu bir yolculuğa çıktığımızın da farkındayız. Doğru, tarafsız ve ilkeli gazetecilik mesleğini, bugüne kadar nasıl alnımızın akıyla yaptıysak, bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle sürdüreceğiz.
Herkese eşit mesafede mesleği layıkıyla, olması gerektiği gibi yapacağımıza inancım tamdır.

Ancak, bu zorlu yolculuğun da, siz değerli Diyarbakırlıların vereceği destekle aşılacağına inanıyoruz. Bizim için en büyük güç sizsiniz. ''cermikgazetesi.com''adlı haber sitemizi sık sık ziyaret ederek, bizlere en büyük desteği ve gücü vermiş olacaksınız.

''cermikgazetesi.com'' internet haber sitemizde; ağırlıklı olarak Diyarbakır, Güneydoğu ve Doğu'dan haberler, fotoğraf, görüntü, canlı yayınlar, sıcak gelişmeler, yer alacak.

Binlerce yıllık tarihe sahip olan, Amid, Omid, Emit, Amida Kara Amid, Kara Hamid, Diyar-ı Bekir, Diyarbekir ve en son olarak Diyarbakır adını alan kadim kentin sesi, ''cermikgazetesi.com'' ile duyurulacak.

İyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyorum.

Sadece hesap değil, o paralar da geri alınmalı

El değiştiren belediyelerinin yaptıkları ortaya çıktıkça yönetenlerin halktan ne kadar kopuk olduğunu gözler önüne seriyor. Şatafat almış başını gidiyor.

Diyarbakır’ın futbol rüyası gerçekleşti

Amedspor'un göz kamaştıran performansıyla, Kastamonu'yu yenerek şampiyonluğunu garantilemesi, kentin ve bölgenin yüzünü güldürdü.

Yerel seçimlerle yaşanan değişim ve şeffaflık

Türkiye'nin yerel yönetimlerinde yaşanan değişim, sadece tabelaların değişmesiyle sınırlı değil.

Belediyelerde usülsüzlük iddiaları araştırılmalı

İktidar partisi için beklenmedik bir gerilemeyle sonuçlanan seçimlerde bir çok belediye el değiştirdi. Yıllardır AKP'nin yönettiği bazı belediyeler CHP'ye geçti.

Türkiye'nin kapıda duran gerçeği..

Türkiye, son yerel seçimlerle birlikte siyasi arenada büyük bir değişimin eşiğine gelmiş durumda.

Dünyayı yerinden oynattık

Daha çok mecazen kullanılan bir kelimedir; ''dünyayı yerinden oynatmak''. Ancak gerçekten dünyayı yerinden oynattık.

Diyarbakır; MEM, BİLSEM, RAM, skandallar ve başmüfettişler...

Diyarbakır'da Milli Eğitim Müdürü ve bazı RAM müdürlerinin, BİLSEM uygulama testlerini sınav gibi göstererek kamuyu yaklaşık 1 milyon lira zarara uğrattıkları iddiası, eğitim camiasında büyük bir infi...

Diyarbakır'daki hastanelerde neler oluyor?

Diyarbakır'daki hastanelerde yaşanan son gelişmeler, sağlık sistemimizin içler acısı halini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Diyarbakır'ın kalbinde atan bir haksızlık

Uzun yıllardır kayyımlarca yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nce alınan bir karar var.

Diyarbakır Üniversitesi; Kentin yeni umut ışığı

Diyarbakır'ın eğitim haritasında yeni bir dönem kapıda! Şehir, vakıf üniversitelerinin sunduğu potansiyeli keşfetmek ve geleceğe umutla bakmak için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.