İnfluencer Nara Bella, gittiği her yerde Diyarbakır'ın tarihi ve turistik güzelliğini tanıtıyor.

İnfluencer Nara Bella, bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Diyarbakır Diclekent 75 Caddesi üzerinde bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya gelen ünlü reklam yüzü dijital içerik üreticisi Bella arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

Bella, Türkiye dışında Dünya’nın birçok ülkesinde giyim-gıda markalarının aranan reklam yüzü olarak projeden projeye koşuyor.

Sosyal medyada içerik üreten ve dünyaca ünlü markalarını tanıtan ve aynı zamanda Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan Bella, stajyer hekimlik de yapıyor.

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Diyarbakır’ın kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Nara Bella, ''Dünya’nın Diyarbakır’ı görmesi gerekiyor. Mezopotamya şehir büyülüdür. Taşı, toprağı, duygusu ayrı bir havası var. Tarih ve kültür şehri Diyarbakır, başka ülkedeki tarihi yerleriyle kıyaslanamaz. Bir diğer hedefim Diyarbakır’ı dünyada tanıtmak'' dedi.

INFLUENCER NE DEMEK

Kelime anlamıyla etkileyen kişi demektir. Influencer Marketing olarak da bilinen pazarlama türünü de icra eden kişilere denir. Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan, bu takipçi kitlesini etkilemeyi başaran ve bu şekilde de takipçilerinin satın alma kararlarını değiştirebilme kabiliyetine sahip olan kişilere Influencer adı verilir.
 

Editör: EYYUP KAÇAR