Fuar Haberleri

fuar haberleri ve güncel fuar gelişmeleri, fuar ile ilgili tüm video, fuar fotoğrafları ve fuar haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


CEGA ÖZEL

Diyarbakır’daki Tarım ve Hayvancılık Fuarı çiftçiye bildirilmedi, Fuara Erbil Valisi katılırken, destek veren Diyarbakır Valisinin katılmadığı görüldü.

DİYARBAKIR

Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, fuarın kentte hayvancılık ve tarımının gelişimine...

Kültür&Sanat

Siirt'te düzenlenen 9. Kitap Fuarı yazarların söyleşi ve imza programıyla devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz, TÜBİTAK tarafından desteklenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

YEREL

Van’da bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 27’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı (EMlTT)’te yerini aldı.

DİYARBAKIR

İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen Pitti Immagine Uomo 2024 fuarında Diyarbakır'ı, Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) temsil etti.

DİYARBAKIR

"Yetenek Her Yerde" sloganıyla dün açılan Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024'ü 30 bin kişi gezdi.

Eğitim

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Siirt Üniversitesinin de (SİÜ) içinde bulunduğu 5 paydaş...

DİYARBAKIR

Mezopotamya Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 120 yayınevi ve 350 yazarın katıldığı kitap fuar 511 bin ziyaretçiyle kapandı.

DİYARBAKIR

DTSO ev sahipliğinde 16 Aralık’ta kapılarını açan Mezopotamya Kitap Fuarı 8’inci gününde de kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

DİYARBAKIR

Mezopotamya Kitap Fuarı’na gelenler girişte polisin üst araması ile karşılaşırken, uygulamanın “güvenlik” gerekçesiyle yapıldığı belirtildi.

Özel Haber