TV8’in sevilen yarışması Survivor 2024 yılında All Star konseptiyle geri dönüyor. Yarışmanın kadrosunda yer alacağı duyurulan Turabi ise sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiğini açıkladı.

Turabi’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise takipçilerini hem şaşırttı hem de güldürdü. Turabi, kendisine yönelik suikast girişimlerinden bahsederek, “İlluminati’nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim.” dedi.

TURABİ’NİN BASTONLU HALİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Survivor’a üç kez katılıp iki kere şampiyon olan Turabi, geçtiğimiz günlerde bastonlu halini paylaşmıştı.

Turabi, fizik tedavi gördüğünü ve aralık ayının ilk haftalarında bastondan kurtulacağını söylemişti. Turabi, “Ocakta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum.” diyerek, Survivor All Star 2024’e katılacağı izlenimi vermişti.

TURABİ’DEN ŞOK AÇIKLAMA: İLLUMİNATİ BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR!

Turabi, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Survivor All Star 2024’e katılamayacağını duyurdu.

Turabi, rahatsızlığının nedenini soran takipçilerine, “İlluminati’nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim.” diye yazdı.

 Turabi, Hollywood sektörüne girdikten sonra gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektiğini, aralarına katılmak için kendisine 100 milyon dolar teklif edildiğini ancak bunu reddettiğini iddia etti.

Turabi, “Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum.” dedi.

Turabi, açıklamasının sonunda ise, “İnanmayın. Şaka, yok İlluminati filan. İnternette her gördüğünüz her şeye inanmayın ama gelemeyeceğim. Kalın sağlıcakla.” diyerek, takipçilerini şaşırttı.

Turabi’nin bu açıklamasına, “Ne diyorsun”, “Şaka mı yapıyor, yoksa ciddi mi?” gibi yorumlar geldi.

Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir?

SURVİVOR ALL STAR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star 2024, Ocak ayında TV8 ekranlarında başlayacak. Yarışmanın kadrosunda, daha önce Survivor’da yarışmış ve izleyicilerin beğenisini kazanmış isimler yer alacak.

Yarışmanın kadrosunda kimlerin olacağı ise henüz netleşmedi.

Editör: Ayşegül Yaşar