Ayşagül Yaşar

Astroloji, insanların karakterlerini, kaderlerini ve ilişkilerini etkileyen gezegenlerin hareketlerini inceleyen bir bilimdir. Her burcun kendine özgü özellikleri, güçlü ve zayıf yönleri, uyumlu ve uyumsuz olduğu diğer burçlar vardır. Burçlar, doğum tarihine göre belirlenir ve 12 gruba ayrılır: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık. Her gün, gezegenlerin konumları değişir ve bu da burçların hayatlarını etkiler. Günlük burç yorumları, bu etkileri öngörmeye ve hayatımızı daha iyi yönetmeye yardımcı olur.

KOÇ (21 MART - 19 NİSAN)5f5f499c17aca90784d74d14

Bugün, iş yerinde veya sosyal çevrende bir flörtleşme yaşayabilirsin. Heyecan verici bir durum. Ayrıca, bir kredi veya ipotek başvurusu yapmak için mükemmel bir gün. Eşinin veya bir üçüncü tarafın servetini veya kaynaklarını akıllıca ve destekleyici bir şekilde kullanmayı da planlayabilirsin.

BOĞA (20 NİSAN - 20 MAYIS)boğa-1

Bugün, yakın bir arkadaşınla veya partnerinle kalpten bir konuşma yapmak isteyebilirsin. Özellikle, pratik konulara, iş bölümüne veya masrafları nasıl paylaşacağına dair konulara değinebilirsin. Temelde, işleri nasıl halledeceğine dair konular. Bu arada, beklenmedik bir aşk ortaya çıkabilir. Davetleri kabul et!

Diyarbakır'da ceviz büyüklüğündeki dolu korkuttu Diyarbakır'da ceviz büyüklüğündeki dolu korkuttu

İKİZLER (21 MAYIS - 20 HAZİRAN)ikizler-1

Bugün, işte başarılı olacaksın çünkü yaşlı insanlar sana yardımcı olacak. Bu arada, akıllı ol ve buzdolabını doldur çünkü beklenmedik bir şey aile ve eve etki edebilir. Muhtemelen, ani bir aile toplantısı olabilir. (Kavgamızın ortasında, bir hokey maçı çıktı!)

YENGEÇ (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)yengeç-1

Yaşlı veya daha kurulu biriyle bir aşk veya dostça bir flört başlayabilir. Ya da belki de bu kişi çocuklarına yardım edecek veya sporla ilgili tavsiyeler verecektir. Bu arada, bugün yaptığın ve söylediğin her şeye dikkat et, kazalardan kaçınmak için.

ASLAN (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)aslan-1

Bugün gözünü açık tut, çünkü para bulabilirsin; para kaybedebilirsin de. Aynı şekilde, eşyalarını kayıp, hırsızlık veya hasara karşı korumak için dikkatli ol. Bu arada, evini daha çekici hale getirmek için yeniden dekore etme projeleri ve çabaları pratik ve uzun ömürlü olacak.

BAŞAK (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)başak-1

Bugün seni bir sapmaya gönderebilecek beklenmedik bir şey olabilir. Esnek kal ve sürprizlere hazır ol. Bu arada, yaşlı veya daha deneyimli biriyle yapacağın bir konuşma bugün sana yardımcı olacak. Bu kişi sana rehberlik veya pratik tavsiyeler verebilir. Dinlemekte zarar yok.

TERAZİ (23 EYLÜL - 22 EKİM)terazi

Bugün işleri düşük profilde oynamaktan mutlu olacaksın. Yalnız çalışmak veya sahnelerin arkasında saklanmak isteyebilirsin. Bununla birlikte, sürpriz bir şey olabilir. Neyse ki, bugün senin için sağlam bir finansal gün. Yaşlı veya daha deneyimli birinin tavsiyesine kulak ver.

AKREP (23 EKİM - 21 KASIM)akrep-1

Bir arkadaşın bugün seni şaşırtabilir. Ya da belki de gerçek bir karakter olan biriyle tanışabilirsin. Her iki durumda da, akışa uyabileceğin şekilde ayaklarının üzerinde dur. Önümüzdeki birkaç hafta, gardırop iyilikleri için mükemmel bir zaman. (Kendine lüks iç çamaşırlarıyla şımart. Özel bir şey.)

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)yay-1

Bugün yüksek vizyonlusun. Aslında, bir sebepten dolayı başkalarını şaşırtabilirsin; ya da bir otorite seni şaşırtabilir mi? (Yakalandın!) Bu, birçok kişi için gizli bir aşk ilişkisinin başladığı klasik bir zaman. (Sadece bir bonbon için sağlam ve güvenilir bir şeyi riske etme.)

OĞLAK (22 ARALIK - 19 OCAK)oğlak-1

Bugün, yeni yerler, yeni yüzler ve yeni fikirlerle ilgili sürprizler yaşayabilirsin. Bu heyecan verici! Ayrıca, yaşlı veya daha deneyimli biriyle yapacağın bir konuşma bugün sana yardımcı olacak. Bu kişi sana rehberlik veya pratik tavsiyeler verebilir. Dinlemekte zarar yok.

KOVA (20 OCAK - 18 ŞUBAT)kova-1

Bugün, ortak kaynaklar, miraslar, borçlar, sigortalar ve vergiler gibi konularda sürprizler yaşayabilirsin. Bu yüzden gözünü açık tut. Ayrıca, bir kredi veya ipotek başvurusu yapmak için mükemmel bir gün. Eşinin veya bir üçüncü tarafın servetini veya kaynaklarını akıllıca ve destekleyici bir şekilde kullanmayı da planlayabilirsin.

BALIK (19 ŞUBAT - 20 MART)balık-1

Bir arkadaşın bugün seni şaşırtabilir. Ya da belki de gerçek bir karakter olan biriyle tanışabilirsin. Her iki durumda da, akışa uyabileceğin şekilde ayaklarının üzerinde dur. Bu arada, yakın bir arkadaşınla veya partnerinle kalpten bir konuşma yapmak isteyebilirsin. Özellikle, pratik konulara, iş bölümüne veya masrafları nasıl paylaşacağına dair konulara değinebilirsin.

Editör: Ayşegül Yaşar