Amedspor, 4 futbolcusunu Diyarbakır’da bıraktı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için bugün Düzcespor maçından galibiyet ile ayrılmak isteyen Amedspor, deplasman kafilesine 4 oyuncusunu alamadı. 

Şampiyon Amedspor, kupasını alamayacak Şampiyon Amedspor, kupasını alamayacak

“Yükseliş Sezonu” diye başladığı sezonda ikinci devrede takımı 4 transfer ile takviye eden Amedspor’da, hedef bugün oynayacağı Düzce deplasmanından 3 puan ile dönmek. Bütün hesaplarını bunun üzerine duran Amedspor’da, deplasmana giden kadroya 1’i sakat, biri cezalı 4 futbolcu alınmayarak Diyarbakır’da bırakıldı.

Amedspor14Düzce’ye Sarıyer maçında sakatlanan Dijlan Aydın götürülürken, hafta içindeki idmanda sakatlanan Erkan Sasa, bu hafta cezası bitecek olan Serkan Odabaşoğlu ve genç takımdan A takımına alınan Arda ve Seyit Ahmet kadroya alınmayarak Diyarbakır’da bırakıldı. 

Takıma eşlik eden Amedspor Futbol Şube Genel kaptanı Ahmet Ülmez, CEGA medyaya yaptığı açıklamada, şu anda bir sıkıntılarının bulunmadığını ve bugün Bolu’dan Düzce’ye geçerek maça çıkacaklarını söyledi. Ülmez, hedeflerinin maçtan iyi bir futbol ve 3 puan ile ayrılmak olduğunu da sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan