11 lig maçında 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Amedspor, 13 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Rakibi  Fenerbahçe ise lig maçlarında aldığı 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet ardından topladiği 27 puanla Galatasaray ve Fomget'in ardından 3. sırada.

Fenerbahçe son lig maçında karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-2 yenmişti.

SON 5 MAÇTA YENİLMEDİ

Amedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Harun Kılıç, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi bir büyük camiaya sahip olduklarını işaret ederek, ''Lige kötü başlangıç yapmıştık. Son 5 maçımızda mağlup olmadık. Giderek iyi oynayan bir takım hailne geliyoruz. Rakibimiz Fenerbehçe çok iyi bir ekip ancak biz de galibiyet almayı hedefliyoruz. Taraftarımız yarınki maçta bize destek sunmasını istiyoruz.'' dedi.

DİYARBAKIR'DA İKİNCİ RANDEVU

Diyarbakır'da ceviz büyüklüğündeki dolu korkuttu Diyarbakır'da ceviz büyüklüğündeki dolu korkuttu

Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da Fenerbahçe'yi Amedspor 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İki takım Diyarbakır'da 24 Kasım'da tekrar karşı karşıya gelecek.

GOLCÜ OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Kılıç yarınki maçta sakatlığı dolayısıyla forvet oyuncusu Campos maşta görev alamayacağını işaret ederek, ''Yabancı oyuncularımızdan Juliette Nana Burkına Faso, Fıdelıne Ngoy Demokratik Kongo, Dıana Lucas Tanzanya ve Zhala Maksimova Azerbaycan Milli Takıma  çağrıldı.'' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın