Ferit Aslan

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve ilk yarıyı 3'üncü sırada bitiren Amedspor, ikinci devde hazırlarını Antalya'da sürüdüryor. Denizlispor maçı ile ikinci yarıya başlayacak olan Amedspor, bugün anlaşmaya vardığı biri Fenerbehçeli eski stoper  olmak üzere 2 futbolcuya imza attıracak. 

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

Antalya kampında çalışmalarını sürderen Amedspor, diğer yandan transfer çalışmalarına da hız verdi. Amedspor'da, takımdan ayrılan 4 futbolcu yerine yeni transferler yapmak için yönetim ve teknik ekip birlikte çalışırken, bugün Antalya kampında anlaşmaya vardığı 2 futbolcuya imza attırılacak. 

-462Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticilerin de hazır bulunacağı imza töreninde, daha önce anlaşmaya varıldığı duyurulan Taşkın Çalış ve daha önce Fenerbahçe formasını da giymiş olan tecrübeli stoper Berkay Can Değirmencioğlu ile sözleşme imzalanması bekleniyor. 

Son olarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatçı Çorumspor F.K'de 2.5 sezon oynayan Berkay Can, külüp ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı fest etmişti. 

-463

Amedspor'un transfer ettiği 30 yaşındaki Berkay Can Değirmencioğlu, Bursaspor, Fenerbahçe, Denizlispor, Ankaraspor, ve Şanlıurfaspor'da da forma giymişti. 

Editör: Ferit Aslan