Ferit Aslan

Üzerinde giydiği Amedspor forması ile spor yaparken sosyal medyada gündem olan Alman Bakan Cem Özdemir’e yeni Amedspor forması gönderilecek, en yakın maça davet edilecek. 

Alman Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, dün Amedspor forması ile koştuğu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyada gündem olan ve Amedspor taraftarlarını mutlu eden paylaşım üzerine Amedspor yönetimi harekete geçti. 

CemAmedspor Başkanı Aziz Elaldı, Alman Bakan Cem Özdemir’in kulüplerinin forması ile spor yapmasını ve bunun sosyal medyada paylaşmasına sevindiklerini söyledi. Amedspor’un büyük bir camia olduğunu ve dünyanın her yerinde taraftarı ve sempatizanları olduğunu söyleyen Başkan Elaldı, Bakan Özdemir’e yeni bir Amedspor forması göndereceklerini ve en yakın maça davet edeceklerini söyledi. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Almanya doğumlu olan ve 2008-2018 yılları arasında Birlik 90/Yeşiller partisinin eş başkanlık görevini Claudia Roth ve Simone Peter ile yürüten Özdemir, Aralık 2021'den beri Scholz Kabinesinde Almanya'nın Gıda ve Tarım bakanı olarak görev yapıyor.

Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler

Cem2

Editör: Ferit Aslan