Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Derincespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Amedspor, Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde çalışmalarını mutlak galibiyet üzerine yaparken, bu sezon ilk kez 2. Lig’de mücadele eden ve bu ligde kalıcı olmak isteyen Derincespor’da 3 puan alıp, alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Bu maç öncesinde Amedspor 50 puanla 2. sırada, Dericespor ise 23 puanla 13. sırada yer alıyor.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 8 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, geçen hafta ''bay'' takım olduğu için maç yapmadı.

İKİSİ DE SON MAÇINI UŞAKSPOR İLE OYNADI

Amedspor ve Derincespor son maçlarında aynı takımla karşılaştı. Önceki hafta deplasmanda Uşakspor’u 7-1 yenen Derincespor, bu hafta ''bay'' takım olduğu için maç yapmadı.

Amedspor ise pazar günü karşılaştığı Uşakspor’u 8-0 yenerek, ligdeki en farklı galibiyetini aldı.

Derince Stadı’nda 14.00’de başlayacak maçla ilgili konuşan Derincespor Teknik Sorumlu Turhan Sofuoğlu, sahalarından her takımı yenecek güçte olduklarını belirterek, Amedspor maçında 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

3 PUAN ALIRSA LİDER OLACAK

Öte yandan,  Amedspor bu hafta Kırmızı Grup'ta lider olmanın hesabını yapıyor. Geçen hafta lider Iğdır'ın Kastamonu maçına berabere kalması, kendisinin ise evinde Uşakspor'u yenmesi sonucunda lider ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Lider Iğdır'ın 52, ikinci sıradaki Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un ise 50 puanı bulunuyor.

Amedspor,  pazar günkü Derincespor maçını kazanması halinde  Iğdırspor ''bay'' takım olduğu için maç fazlasıyla liderliğe yükselecek.

Editör: Özgür Ayaydın