Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni

Ferit Aslan

Amedspor ile yollarını ayırın teknik direktör Serdar Bozkurt, kimsenin Amedspor’a gelmek istemediğini, kendisinin gelmeyenlere meydan okumak için geldiğini ama sonunu getiremediği için üzgün olduğunu söyledi. 

“AMEDSPOR’DAN AYRILDIĞIMA ÜZGÜNÜM” 

Amedspor ile yollarını ayıran teknik direktör Serdar Bozkurt, kentten ayrılmadan önce son röportajını CEGA Medyaya verdi. Bozkurt, Amedspor ve Diyarbakır’dan ayrılırken kırgın olmadığını, üzgün olduğunu belirterek, “Hedeflerimiz vardı Amedspor’da. Gerçi şu anda lider ile puan farkı 7, kapatılmayacak bir fark değil, geçmişte 10-12 puanlı frakların kapandığını biliyoruz. Rakiplerimizi biliyorduk. Takımdaki sorunları tespit etmiştik, eksikliklerimizi biliyorduk. Bunları bildikten sonra ayrıldığım için üzgünüm” dedi. 

-334

“TAKIM ÇOK İYİ GİDİYORDU, DEDİKODU ORTAMI OLUŞTU”

Yedek futbolcular dahil hoca olarak hiç kimse ile bir sorunu olmadığını da söyleyen Bozkurt, “Ama maalesef dedikodu ortamı oluştu. Olmayan bir şey olmuş gibi gösterildi. Bu dedikodu oyuncuları etkiledi. Bu takım çok iyi gidiyordu” diye konuştu.

-332“KAPTAN’IN KADRO DIŞI EDİLMESİNDE DAHLİM YOKTUR”

Takım kaptanı Gökhan Aslan’ın kadro dışı bırakılması ile ilgili kendisinin bir dahlinin söz konusu olmadığını belirten teknik direktör Serdar Bozkurt, “Yönetim ile yaşadığı bir sorun nedeniyle bu durum yaşandı. Ama kendisi daha kadro dışı bırakılmadan kentti terk etmesi hataydı” dedi.  

“YİĞİTER’İN İSTİFASI VE KADRO DIŞI OLAYI BANA MAL EDİLDİ”

Serdar Bozkurt, kaptan Gökhan’ın kadro dışı kalması, Murat Yiğiter’in istifasının faturası birileri tarafından kendisine kesildiğini de belirterek, “Bu iki olayın benimle bir alakası yoktur. Düzenlenen basın toplantısına katılmak istedim, başkan gerek yok dedi. Çıkıp yaşanan iki olaydan benimle alakası yok, bunu açıklayabilirdim ama olmadı” dedi.

-335

“AZİZ BAŞKANA KIRGIN OLDUĞUM BİR OLAY VAR”

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya kırgın olduğu bir olay olduğunu söyleyen Bozkurt, “Bizi buraya getiren onlar, teşekkür ederiz. Ayrılınca da olur bu durumlar. İlk defa bir yerden ayrılmadım. Maç bittikten 20 dakika sonra hocayı arayıp ‘doku uyuşmazlığı oldu’ diyorsun yanlıştır. Ayrılırsın aradan 2-3 saat geçer dersin hoca bir görüşelim dersin. Biz zaten aşağı yukarı neyin ne olduğunu biliriz. Gelirsin yüz yüze oturursun konuşursun ayrılırsın. Ayrılık dünyanın sonu değil, futbolun doğasında var” diye konuştu.

-336“SON HAFTALARDAKİ SKORA BAKARSAN BAŞARISIZLIK VAR” 

Bozkurt, takım iyi giderken de hocanın gönderilebileceğini ifade ederek, “İyi giderken de beni gönderebilirsin, beni niye gönderdiniz demiyorum. Son haftadaki skorlara bakarsan ortada başarısızlık var. Ama skora diyordum. Oyun demiyorum, genele de demiyorum. Evet gönderirsin o zaman ama doku uyuşmazlığı var demek demek ki sen hazırmışsın” dedi. 

“AMEDSPOR, ŞAMPİYONLUĞUN 3 ADAYINDAN BİRİ”

Amedspor’un şu anda hala şampiyonluğun 3 adayından biri olduğunu söyleyen Bozkurt, 7 puanlık farkın bir şey olmadığını söyledi. Bozkurt, “Gidip rakiplerle oynayacaksın. Bu takım Kastamonu’yu Kastamonu’da yenecek bir güce sahip. Burada Kastamonu’nun bizi nasıl yendiği de ortada. Kastamonu öyle çatır çatış top oynayarak bizi yenemedi” dedi. 

“MESUT HOCA ÇOK TECRÜBELİ, YAPACAKLARI TRANSFERLER ÖNEMLİ”

Takımın başına getirilen Mesut Bakkal’ın çok tecrübeli bir teknik adam olduğunu, mutlaka takıma enerji ve katkı sağlayacağını da söyleyen Bozkurt, “Yapacağı transferler çok önemlidir. Bizim hücum anlamında, gol yollarında ciddi anlamda sıkıntımız vardı. Pozisyona girmede hiç sıkıntımız olmadı. Ama 3., bölgede üretmek başka bir şey. Savunma anlamında büyük sıkıntılarımız yok, kalemizde çok az pozisyonlar verdik. Bizim yediğimiz goller hep saçma sapan gollerdi” dedi.

-337

 “DİYARBAKIR’DA GÜZEL VE MUTLU GÜNLER YAŞADIK”

Diyarbakır’da çok güzel ve mutlu günler yaşadığını, güzel dostlar edindiğini de söyleyen Serdar Bozkurt, “Yönetim  ile de aramız çok iyi. Dostane bir şekilde ayrıldık. Ne onlar bizi kırdı, ne biz onları kırdık. Sarıldık ayrıldık, bu ayrılıklar olur, yarın belki inşallah çıkar birinci lige çalışırız. Bu takım şampiyon olursa mutlaka bizimde katkımız vardır her halde. Belki Diyarbekirspor çıkan gelip orda çalışabiliriz” diye konuştu. 

“MEYDAN OKUMAK İSTEDİM, SONUNU GETiREMEDİM ÜZGÜNÜM"

Teknik direktör Bozkurt, Amedspor’a sevinerek, onurla, gururla geldiklerini ifade ederek, “Bu çok önemli. Amed takımına büyük çoğunluk gelmiyor. Gerçekten isteyerek ve büyük camia olduğu için geldik. Biraz meydan okumak istedim burada., sonunu getiremedim üzgünüm. Ama futbolda bu ayrılıklar var, yapacak bir şey yok” dedi.

Editör: Ferit Aslan