TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün Diyarbakır'da oynadığı Aksarayspor maçında 2 puan kaybederek morali bozulan Amedspor, ara vermeden pazar günükü İskenderunspor maçına hazırlanacak.

MAÇ KIRIKHAN'DA 

Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Amedspor kafilesi, cumartesi günü karayolu ile İskenderun'a geçecek.

2 Şubat Pazar günü saat 14.00'teki maç,  ev sahibi İskenderunspor'un stadyumunun yapımının sürmesi dolayısıyla Kırıkhan ilçesinde oynanacak.

Diyarbakır Büyükşehir 25 aracı iade ederek 1 milyon 220 bin TL tasarruf sağladı Diyarbakır Büyükşehir 25 aracı iade ederek 1 milyon 220 bin TL tasarruf sağladı

Rakip İskenderunspor, bugün deplasmanda Derincespor'u 1-0 yenerek, puanını 38'e çıkardı.

İSKENDERUN BAŞKANI ÖZÜR DİLEMİŞTİ

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat kısa süre önce yayımladığı mesajda, daha önce Amedspor'u İskenderunspor'un stadında misafir edecekleri sözünü verdiklerini amımsatarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

''Sizleri, İskenderunumuzda kendi stadımızda misafir etmek için söz vermiştim. Ancak şu anda Sariseki stadımızın yapımı maalesef tamamlanamadığı için maçlarımızı Kırıkhan’da oynuyoruz. Her ne olursa olsun ben yine sözümün arkasındayım. Ancak şu an maçlarımız oynadığımız Kırıkhan Stadyumu’nun fiziki şartları uygun değildir. Elbette ki bu böyle yarım kalmayacak. Sizleri yine en güzel şartlarda İskenderun’umuzda misafir edeceğiz.''

Editör: Özgür Ayaydın