Ferit Aslan

Sezonun ilk devresinde Diyarbakır’da oynanan Amedspor-İskenderunspor maçında futbol sahalarında ender yaşanan bir ilk gerçekleşmiş ve iki kardeş karşı karşıya gelmişti. 

Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu

2Bf12Af5 C250 4875 Bc85 24C5E7E042A2 1200X800TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ilk sezon Amedspor’u çalıştıran Serdar Bozkurt, İskenderunspor’u çalıştıran ağabeyi Ümit Bozkurt ile Diyarbakır Stadyumunda karşı karşıya gelmiş ve maçı Serdar Bozkurt’un çalıştırdığı Amedspor 1-0 kazanmıştı. Her iki kardeş, futbol sahalarında ender yaşanan ve iki kardeşi duygulandıran bir ilki yaşamış ve maçtan önce kardeş Serdar Bozkurt ağabeyi Ümit Bozkurt’u çiçekler ile karşılamıştı. 

Abi Kardes Sahada Karsi Karsiya Geldi 484

TAKIMLARIN BAŞINDA ARTIK İKİ KARDEŞ DE YOK

Amedspor, bu hafta sonu İskenderunspor’a konuk oluyor. Kırıkhan’da oynanacak olan maçta, ne Amedspor’un başında Serdar Bozkurt var, nede İskenderunspor’ın başında ağabeyi Ümit Bozkurt. 

Geçmişte Diyarbakırspor süper ligde oynarken Diyarbakırspor’da forma giyen Ümit Bozkurt, 10 Ekim 2023 tarihinde İskenderunspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak takımdan ayrıldı. Serdar Bozkurt’ta ligin ilk devresinin son maçından sonra Amedspor ile yollarını ayırdılar.

Editör: Ferit Aslan