Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, her maça final gibi çıktıklarını ve maç maç kazanarak sonucu ulaşmak istediklerini söyledi. 

Karamanspor maçını CEGA Medya’ya değerlendiren Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, maç değerlendirmesinden önce taraftarlara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Taraftarların her geçen hafta takıma daha fazla sahip çıktığını ve stadyumu doldurduğunu söyleyen Bakkal, “Bu desteğe çok ihtiyacımız var ve seyirci ile sonuca rahat ulaşıyoruz” dedi. 

P H O T O 2024 03 03 15 35 30Amedspor teknik patronu Mesut Bakkal, iyi oynayan ve seyir zevki güzel olan bir takım oluşturduklarını ve bunun sonucunu maçlarda aldıklarını da belirterek, “İyi oynuyoruz, tempolu oynuyoruz. Yedekten oyuna giren 4 futbolcu da aynı güzellikte oynuyor. Takımın temposunda ve oyun düzeninde bir değişiklik olmuyor” dedi. 

Amedspor Teknik Direktörü-1Şimdiye kadar 20 oyuncu ile bu puanları topladıklarını söyleyen Bakkal, “Zorlu bir takıma karşı 3 puanı farklı bir skor ile aldık, Şimdi yine iyi oynayan Isparta’ya karşı oynayacağız. Her maça daha önce dediğim gibi final maçı olarak çıkıyoruz. Maç maç kazanarak sonuca ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. 

Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu

Editör: Ferit Aslan