Ferit Aslan

Diyarbakır’da esnafın hibe lastikleri ile mezar kazıldı Diyarbakır’da esnafın hibe lastikleri ile mezar kazıldı

Şampiyonluk mücadelesi için ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da, Antalya kampına gitmeyen futbolcunun takım ile yolları ayrılacağı belirtiliyor. 

Amedspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve ligin ilk yarısında ilk 11’de fazla şans bulamadığı için sorun yarattığı belirtilen Mehmet Özdiraz’ın Antalya kampına gitmediği ortaya çıktı. Takım ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde sürdürürken, Özdiraz’ın Diyarbakır’da kaldığı öğrenildi. 

-383Amedspor’dan ayrılmak istediğini belirten 33 yaşındaki futbolcuya, kulübün kendine takım bulmasını yada bonservis beledini getirmesini istediği öğrenildi. 

Amedspor ile 3 Ağustos 2023 tarihinde sözleşme imzalayan Özdiraz’ın sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona eriyor. Özdiraz, Amedspor ile sözleşme imzalarken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında şu mesaj ile paylaşmıştı: 

“DİYARBAKIR STADYUMUNUN AÇILIŞINDA KAPTAN OLARAK ÇIKTIM”

“Profesyonel futbol kariyerimin en uzun ve en güzel serüvenini yaşadığım, 4 sene boyunca ter akıttığım kalbimde bambaşka yeri olan kadim kent, kutlu şehir Diyarbakır’a dönmenin mutluluğu tarif edilemez. Diyarbakır stadyumunun ilk açılış maçında takım kaptanı olarak sahaya çıkmak nasip oldu. İnşallah bu sezonda son maçta sonra takım arkadaşlarımla beraber şampiyonluk kupası kaldırmakta nasip olur. Rabbim utandırmasın,”

-384MEHMET ÖZDİRAZ KİMDİR, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI”

Mehmet Özdiraz 1991 doğumlu olup, sırasıyla Bursaspor, Keçiörengücü, Siirtspor, Vavacars Fatih Karagümrükspor ve 2014- 2017 yılları arasında Diyarbekirspor’da top oynadı. Diyarbakır’dan ayrılan Özdiraz, daha sonra  Tuzlaspor, Düzcespor, Iğdırspor ile oynadıktan sonra geçen yıl Amedspor ile anlaşmıştı. 

Editör: Ferit Aslan