Sezonun sonuna yaklaştıkça rekabetin arttığı 2. Lig Kırmzı Grupta, lider Amedspor ve taraftarları en güçlü rakiplerinin son haftalarda aldığı tartışmalı galibiyet ve attığı golleri tartışıyor. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bugün deplasmanda rakibi Etimesgut Belediyespor'u 4-2 yenerek lidedrliğini sürdüren Amedspor'un gözü bir taraftan da rakiplerinin aldığı sonuçlardaydı. 

P H O T O 2024 03 17 16 59 29Amedspor'u 1 puan geriden takip eden ve geçtiğimiz haftalarda külüp başkanlarının Futbol Federasyonu Başkanını ziyaret etmesiyle tartımaların odağında olan Kastamonuspor, bugün evindeki maçta Aksarayspor'u 1, 0 yenerek lideri takibini sürdürdü. 

SON 4 MAÇTA AMEDSPOR RAKİBİNE FARK ATTI

Amedspor, son 4 haftada kendisini 1 puan geriden takip eden Kastamonuspor'a fark attı. Kastamonuspor son 4 maçında 5 gol atıp, 1 gol yiyerken 12 puan topladı. Amedspor ise son 4 haftada 15 gol attı, kalesinde 4 gol gördü ve oda 12 puan topladı. 

Whatsapp Image 2024 03 17 At 16.00.51RAKİBİN BU GOLLERİ TARTIŞILIYOR

Kastamonuspor'un son 4 hafta 1 gol farkı ile aldığı galibiyet ve atılan goller, Amedspor taraftarları tarafından tartışma konusu yaphıldı. Çizgi dışındaki pozisyonrda penaltı ile aldığı maçtan sonra bu haftada serbest vuruştan kazandığı golde rakip kalecinin hareketsiz kalması yine tartışmalara neden oldu. 

Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

Editör: Ferit Aslan