Sezon başında Amedspor ile anlaşarak kulüp başkanı Aziz Elaldı ve yönetim ile bugünkü takımı oluşturan daha sonra devre arasında takım ile yolları ayrılan teknik direktör Serdar Bozkurt CEGA Medya'ya konuştu. 

Bozkurt, CEGA Medya'ya Amedspor'un yaptığı transferleri, rakiplerinin durumunu ve Kırmızı Gruptaki kıyasıya çekişmeyi değerlendirdi. 

Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı

"ÇEKDAR VE MERT TRANSFERLERİ NOKTA TRANSFERLER"

Amedspor eski teknik direktörü Serdar Bozkurt, Amedspor'un devre arasında takıma kattığı yeni transferler Çektar Orhan ve Mert Çapar'ın nokta transferler olduğunu söyledi. Bozkurt, "Çekdar ve Mert transferi çok nokta transferler ve takımın ihtiyacı olan bölgelere yapıldı olumlu etki yapacağını düşünüyorum" dedi. 

139485752 1683100716 1688978681

"AMEDSPOR GİBİ KASTAMONU DA PUAN KAYIPLARI YAŞIYOR"

Serdar Bozkurt, gruptaki şampoyonluk adaylarının durumunu değerlendirirken, "Nasıl Amedspor ilk devrenin sonuna doğru puanlar kaybettiyse şu anda aynı durumu Kastamonuspor yaşıyor. İlerleyen haftalarda bunu Iğdırspor da yaşayabilir. Iğdırsporun en büyük avantajı maddi gücü ve kadro derinliği olarak görünüyor" diye konuştu.

Whatsapp Image 2023 11 27 At 161303"HER MAÇA FİNAL HAVASINDA ÇIKMAK GEREKİR"

Deneyimli teknik direktör Serdar Bozkurt, ümitsizliğe kapılmadan ligdeki her maça final olarak değerlendirip öyle çıkmak gerektiğini belirtirek, "Ancak, arkadan gelen Menemensporu da unutmamak gerekir, sürpriz yapabilecek bir takım olabilir" dedi.

Editör: Ferit Aslan